Benefiční přehlídka

Již od roku 2002 pořádáme každoroční benefici Luhačovice – město zdraví a módy. Hlavním bodem programu je charitativní módní přehlídka, které se zúčastňují slavné osobnosti z oblasti kultury. Cílem této akce je slavnostní zahájení lázeňské sezony a především podpora lidem, kteří to potřebují. Výtěžek z benefice je podle přísných pravidel rozdělen mezi malé děti a organizace, které o ně pečují. Doprovodný program každoročně zajištuje tenisový turnaj osobností, hudební show a další zábavné aktivity.

Ročník 2012 moderoval Martin Dejdar společně s Halinou Pawlovskou. Lidé tak viděli charitativní módní přehlídku již tradiční akce nazvané Luhačovice – město zdraví a módy, kterou připravuje KORUNKA LUHAČOVICE. Vystoupil také Jaroslav Lambor či Kristína. Na mole lidé viděli modely Zuzany Bottkové nebo P.P. mode.

Ročník 2013

Další ročník se konal tradičně v květnu 2013. Součástí akce byl benefiční bazar luxusního zboží, tradiční módní přehlídka a tenisový turnaj osobností. Více naleznete v našich fotogaleriích.